Privacy statement      

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op https://www.Mattz.nl/ en niet op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

 

Mattz B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website.

 

Persoonsgegevens

In verband met de dienstverlening verwerkt Mattz B.V. persoonsgegevens in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Persoonsgegevens kunnen actief door u aan Mattz B.V. zijn verstrekt, zoals uw naam en contactgegevens.

Door uw online-apparatuur wordt aan onze computers bij het bezoeken van de website https://www.Mattz.nl/ automatisch enkele technische gegevens verstrekt, zoals het door u gebruikte IP-adres, het besturingssysteem, de gebruikte internetbrowser of de laatste internetpagina die u heeft bezocht.

 

Verantwoordelijke

Mattz B.V. is veelal de zogeheten verantwoordelijke in de zin van de AVG. Dit houdt in dat Mattz B.V. beslist welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel dat gebeurt en op welke manier. Mattz B.V. is er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG en op behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt.

 

Doeleinden van de verwerking

Mattz B.V. gebruikt uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres om contact met u te kunnen opnemen. Hiernaast gebruikt Mattz B.V. alle aan haar beschikbaar gestelde, door u verstrekte (financiële en persoonlijke) of door de wet verplichte gegevens ten behoeve van haar dienstverlening of om u te informeren over nieuwe producten en/of aanbiedingen van Mattz B.V..

 

Grondslagen van de verwerking

Mattz B.V. moet het gebruik van uw persoonsgegevens kunnen baseren op de AVG. Overeenkomstig deze Europese verordening verwerkt Mattz B.V. persoonsgegevens op basis van de met u afgesloten overeenkomst van huismeubelgroothandel en -diensten dan wel op basis van van u verkregen toestemming of een gerechtvaardigd (bedrijfs)belang. Uw toestemming kan blijken uit het enkele feit dat u per e-mail of anderszins een vraag aan Mattz B.V. stelt of bijvoorbeeld offerte vraagt.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Overeenkomstig de AVG heeft Mattz B.V. de passende technische en organisatorische maatregelen genomen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking tegen te gaan.

 

Verstrekking persoonsgegevens

Mattz B.V. verstrekt uw via de website verkregen of verwerkte persoonsgegevens niet aan derden en deelt deze niet buiten de EER.

 

Datalekken

Overeenkomstig de AVG stelt Mattz B.V. de Autoriteit Persoonsgegevens ‘onverwijld in kennis van een door Mattz B.V. zelf geconstateerde of aan Mattz B.V. gemelde inbreuk op de beveiliging (datalek) die leidt tot de aanzienlijke kans op ernstige nadelige gevolgen dan wel ernstige nadelige gevolgen heeft voor de bescherming van persoonsgegevens’. Dergelijke inbreuken op de beveiliging documenteert Mattz B.V. in alle gevallen intern.

 

Gebruik van Google Analytics op de Website

De website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Mattz B.V. wijst u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Wanneer u niet wilt dat uw websitebezoek wordt gemeten door Google Analytics, dan kunt u via hier eenvoudig een tool downloaden waarmee Google Analytics wordt geblokkeerd. Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

Mattz B.V. bewaart de via de website aan haar ter beschikking gestelde persoonsgegevens twee jaar na beëindiging van de zakelijke relatie, tenzij hiervoor wettelijk of anderszins een andere termijn geldt.

 

Uw privacy rechten

De AVG bepaalt dat u ondermeer recht op inzage heeft in uw persoonsgegevens en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen.

Als u wilt weten welke persoonsgegevens Mattz B.V. van u verwerkt, kunt u schriftelijk of per email een inzageverzoek doen. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen.

 

Wijzigingen privacyverklaring

Mattz B.V. behoudt zich het recht voor om zonder nadere aankondiging wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. U wordt daarom aangeraden deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

 

Privacy-officer

Voor AVG-gerelateerde vragen of informatie heeft Mattz B.V. een Privacy-officer: de heer V.J.H. (Vincent) van Grinsven. Hij is bereikbaar via (0342) 740066 en office@Mattz.nl.

 

Contact; inzage en wijzigen van uw gegevens

Vragen over ons privacy beleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde richten aan Mattz B.V. via telefoonnummer (0342) 740066 of het e-mailadres: office@Mattz.nl.